harta Bucuresti
Hoteluri Bucuresti power by tourneo
Harta Hotel Residence Arc de Triomphe
Dublu click pentru zoom INCHIDE X
tel. 021 407 47 17
powered by tourneo

Hotel Residence Arc de Triomphe Bucuresti

 4*
nume
stele
min . .. ... .... .....
max
. .. ... .... .....
adresa
sector

Euro Hotels International Triumf Bucuresti
Euro Hotels International Triumf
Bucuresti
Hotel Residence Domenii Plaza Bucuresti
Hotel Residence Domenii Plaza
Bucuresti
Hotel Irisa Bucuresti
Hotel Irisa
Bucuresti
Hotel Piccolo Mondo Bucuresti
Hotel Piccolo Mondo
Bucuresti
Hotel Casa Locato Bucuresti
Hotel Casa Locato
Bucuresti
Hotel Helvetia Bucuresti
Hotel Helvetia
Bucuresti

Str. Clucerului nr. 19, Sector 1, Bucuresti, Romania
nota: 4.6
(max 5)
voturi: 12
telefon: 021 407 47 17
fax: 021 407 47 16

Hotel Residence Arc de Triomphe Bucuresti


HOTEL RESIDENCE Oliviers, Bucuresti, Romania - Str. Clucerului nr. 19

Construit in anul 2002, Hotel Residence Oliviers Bucuresti este un hotel-restaurant de 3 stele, aflat la mica distanta de principalele atractii ale orasului, muzee, parcuri, zone comerciale si de afaceri. La numai 20 de minute de aeroportul Otopeni, la 10 minute de centrul orasului si la 5 minute de Centrul Expozitional RomExpo, Hotelul Residence este ideal pozitionat atat pentru oamenii de afaceri, cat si pentru turisti.

Hotel Residence Oliviers Bucuresti dispune, dupa ultima extindere si modernizare, de 35 de camere, dintre care 5 apartamente, 5 studiouri si 25 de camere single sau double, doua restaurante, sala de fitness, parcare de 12 locuri pazita, doua terase exterioare si 4 sali de conferinte cu capacitate totala de 300 de persoane.

Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV prin cablu si HBO, minibar, telefon international direct si acces Internet. Alte servicii puse la dispozitie de hotel sunt room-service, spalatorie si calcatorie, fax si Internet prin cablu.

Cele doua restaurante ale hotelului, GARDEN si BISTRO, au un meniu mediteranean, oriental si romanesc si pot organiza orice fel de evenimente, de la intalniri si conferinte de afaceri pana la reuniuni, petreceri sau nunti.

In aceeasi zona cu Hotel Residence Oliviers Bucuresti:    Hotel Residence Arc de Triomphe   Hotel Residence Arc de Triomphe   Hotel Residence Arc de Triomphe   Hotel Residence Arc de Triomphe   Hotel Residence Arc de Triomphe   Hotel Residence Arc de Triomphe   Hotel Residence Arc de Triomphe   Hotel Residence Arc de Triomphe   Hotel Residence Arc de Triomphe   Hotel Residence Arc de Triomphe   Hotel Residence Arc de Triomphe   Hotel Residence Arc de Triomphe   Hotel Residence Arc de Triomphe   Hotel Residence Arc de Triomphe   Hotel Residence Arc de Triomphe   Hotel Residence Arc de Triomphe   Hotel Residence Arc de Triomphe