harta Bucuresti
Hoteluri Bucuresti power by tourneo
Harta Hotel Visconti
Dublu click pentru zoom INCHIDE X
tel. 031 402 10 10
powered by tourneo

Hotel Visconti Bucuresti

 4*
nume
stele
min . .. ... .... .....
max
. .. ... .... .....
adresa
sector


Str. Vijeliei nr. 1B, Sector 6, Bucuresti, Romania
nota: 4.3
(max 5)
voturi: 9
telefon: 031 402 10 10
fax: 031 402 10 10

Hotel Visconti Bucuresti


HOTEL VISCONTI RESIDENCE, Bucuresti, Romania - Str. Vijeliei nr.1B, sector 6

Visconti Residence este un hotel modern, deschis in toamna anului 2011, definindu-se atat prin eleganta si confort, cat si prin servicii de calitate superioara. Linistea si confortul pe care clientii le gasesc aici sunt sinonime cu o locatie potrivita pentru calatoriile de afaceri si pentru turistii dornici sa exploreze si sa cunoasca frumusetile orasului.

Pozitionarea este una favorabila, hotelul fiind la numai 15 minute distanta de centrul capitalei. Mijloace de transport in comun in apropiere: RATB 137, 236, 62 si statia de metrou Pacii. Aeroporturile Baneasa si Otopeni sunt la 15 respectiv 25 minute distanta. In vecinatatea hotelului se afla numeroase centre comerciale, banci, restaurante si de asemenea cel mai mare Parc de Distractii din Bucuresti, Terra Park.

Camere

Visconti Residence dispune de 15 camere duble deluxe si 2 camere single deluxe impartite pe doua niveluri oferind cazare in cele mai bune conditii, la un standard de 4 stele. De asemenea, oaspetii pot beneficia de frigider si masina de calcat, la cerere.

Camerele deluxe au un design contemporan unic, plin de culoare si forme selecte; interioarele surprinzatoare combina galbenul, rosul bordeaux si tonuri calde de crem, cu mobilier masiv, dar in acelasi timp modern, toate dispuse intr-un spatiu armonios pe o suprafata de 18m2.

Toate camerele Visconti Residence sunt izolate fonic si oaspetii se pot bucura de facilitati moderne cum ar fi: aer conditionat, ecrane LCD, cablu TV, internet wireless gratuit, birou, dus si uscator de par.

Restaurant/Bar

Pentru o relaxare completa punem la dispozitia oaspetilor un lounge bar creat intr-o atmosfera intima si relaxanta, unde puteti savura dimineata o cafea, dupa-amiaza un ceai, sau seara bauturi fine.

Restaurantul Visconti este localizat la parter, chiar langa lounge bar, are lumina naturala si o capacitate de aproximativ 20 persoane, unde oaspetii nostrii pot servi micul dejun. De asemenea, el poate fi folosit si ca sala de conferinta pentru evenimente speciale, meeting-uri, workshop-uri, dotat corespunzator necesitatilor actuale ale oamenilor de afaceri.

Servicii

  • Acces la internet Wi-fi
  • Cablu TV
  • Receptie 24 de ore
  • Aer conditionat cu telecomanda individuala
  • Bai cu cabina de dus, uscator de par
  • Ascensor
  • Parcare privata
  • Acces pentru persoanele cu handicap
Hotel Visconti   Hotel Visconti   Hotel Visconti   Hotel Visconti   Hotel Visconti   Hotel Visconti   Hotel Visconti   Hotel Visconti   Hotel Visconti   Hotel Visconti   Hotel Visconti   Hotel Visconti   Hotel Visconti   Hotel Visconti   Hotel Visconti   Hotel Visconti   Hotel Visconti