harta Bucuresti
Hoteluri Bucuresti power by tourneo
Harta Hotel Alma
Dublu click pentru zoom INCHIDE X
tel. 031 402 10 09
powered by tourneo

Hotel Alma Bucuresti

 3*
nume
stele
min . .. ... .... .....
max
. .. ... .... .....
adresa
sector


Str. Alunisului nr. 199, Sector 4, Bucuresti, Romania
nota: 3.9
(max 5)
voturi: 48
telefon: 031 402 10 09
fax: 031 402 10 09

Hotel Alma Bucuresti


HOTEL ALMA, Bucuresti, Romania - Strada Alunisului nr.199

Aproape de centrul capitalei, dar departe de zgomotul acesteia, Hotel Alma este amplasat in zona de sud, fiind usor accesibil drumului Bucuresti-Giurgiu. Hotelul a fost conceput pentru a oferi oaspetilor un cadru intim, elegant si confortabil, ideal pentru calatoriile de afaceri, cat si pentru turistii sositi in tranzit sau pentru petrecerea timpului liber.

Hotelul ofera servicii de cazare, in 21 de camere spatioase, cu un design modern si numeroase facilitati precum: minibar, telefon, internet wireless, aer conditionat, TV lcd si baie proprie complet utilata cu cabina de dus si uscator de par.

Coffe-barul Alma este amplasat la demisolul hotelului si ofera o gama larga de bauturi. Salonul ofera un spatiu de desfasurare generos pentru servirea mesei, intalniri de afaceri, petreceri sau orice alt eveniment special, asigurand o atmosfera placuta si relaxanta.

Salonul pentru petreceri / evenimente, are un design adaptabil oricaror gusturi si pune la dispozitie un spatiu pentru 30-40 de persoane, unde se pot organiza petreceri private, aniversari si mese festive. Se oferta consiliere si planificare, decoratiuni si aranjamente pentru festivitati.

Hotelul dispune si de parcare privata supravegheata video, seif, spalatorie si spatiu pentru evenimente. Personalul va sta la dispozitie, oferind servicii de curierat, room service, spalatorie si calcatorie, transfer aeroport, tur turistic in Bucuresti sau in Romania.

Hotel Alma   Hotel Alma   Hotel Alma   Hotel Alma   Hotel Alma   Hotel Alma   Hotel Alma   Hotel Alma   Hotel Alma   Hotel Alma