harta Bucuresti
Hoteluri Bucuresti power by tourneo
Harta RIN Central Hotel
Dublu click pentru zoom INCHIDE X
tel. 031 402 10 06
powered by tourneo

RIN Central Hotel Bucuresti

 4*
nume
stele
min . .. ... .... .....
max
. .. ... .... .....
adresa
sector


Str. Traian nr. 55 A, Sector 3, Bucuresti, Romania
nota: 4.4
(max 5)
voturi: 201
telefon: 031 402 10 06
fax: 031 402 10 06
RIN CENTRAL HOTEL, Bucuresti, Romania - Str. Traian Nr.55A

RIN Central Hotel, clasificat la 4 stele, este localizat in centrul orasului Bucuresti, la 1km de Piata Unirii si 2km de Palatul Parlamentului. Hotelul a fost renovat in anul 2011 si ofera clientilor sai 107 camere modern utilate. Oaspetii hotelului beneficiaza de parcare gratuita.

RIN Central Hotel - Camere:

Camerele standard sunt dotate fiecare cu un pat de 1.60m latime sau cu doua paturi de 0.90m latime, birou de lucru cu scaun, fotoliu, masuta, port valiza, aer condiĊ£ionat, minibar, TV LCD, telefon, seif (in care incape laptopul), cheie magnetica, internet Wi-Fi, baie cu cabina de dus, uscator de par.

RIN Central Hotel - Restaurant:

In incinta restaurantului Vivere, cu o capacitate de 90 de locuri, se poate servi masa intr-o atmosfera intima, oaspetii avand posibilitatea de a opta dintr-o varietate de meniuri internationale si traditionale romanesti.

RIN Central Hotel - Centru de conferinte:

Pentru organizarea conferintelor, intalnirilor sau sesiunilor de training, centrul de conferinte este format din 4 sali si are o capacitate totala de 300 de locuri. Dotat cu echipamente de ultima generatie, centrul de conferinte este adecvat oricarui tip de eveniment, business sau festiv. Accesul la Wi-Fi este gratuit.