harta Bucuresti
Hoteluri Bucuresti power by tourneo
Harta Hotel Criss
Dublu click pentru zoom INCHIDE X
tel. 0372 372 309
powered by tourneo

Hotel Criss Bucuresti

 3*
nume
stele
min . .. ... .... .....
max
. .. ... .... .....
adresa
sector

Hotel City Bucuresti
Hotel City
Bucuresti
Hostel Mazicon Bucuresti
Hostel Mazicon
Bucuresti
Hotel Hornet Bucuresti
Hotel Hornet
Bucuresti
Hostel Anna Maria Bucuresti
Hostel Anna Maria
Bucuresti

Bd. Iuliu Maniu nr. 484, Sector 6, Bucuresti, Romania
nota: 0
(max 5)
voturi: 0
telefon: 0372 372 309
fax:

Hotel Criss Bucuresti


Hotel Criss Bucuresti

 

Hotel Criss Bucuresti este un hotel de 3 stele, ce va va fi de folos atunci cand sositi in Bucuresti si doriti sa evitati traficul si poluarea fonica a zonei centrale. Fiind amplasat in cartierul Militari, Hotel Criss Bucuresti va va putea asigura un sejur linistit, dispunand de conditii de cazare foarte bune si de spatii amenajate intr-un mod cat mai confortabil.

In camerele Hotelului Criss Bucuresti veti beneficia de dotari precum: aer conditionat, cablu TV, linie telefonica internationala, minibar, uscator de par, incalzire centrala.

Hotel Criss Bucuresti cuprinde si o sala de conferinte ce poate fi rezervata pentru a organiza diverse intruniri sau evenimente business, aceasta avand o capacitate de circa 40 de persoane si oferind posibilitatea de a fi aranjata in mai multe moduri.

De asemenea, in cadrul Hotel Criss Bucuresti se gasesc un salon de restaurant, precum si un bar de zi unde veti avea ocazia de a petrece momente placute alaturi de prieteni si de a va delecta simturile cu preparate culinare sau cu sortimente de bauturi.

Automobilul dumneavoastra va putea fi parcat in conditii de siguranta pe locurile de parcare ale Hotel Criss Bucuresti, avand totodata posibilitatea de a inchiria masini.

Hotel Criss Bucuresti ofera facilitati pentru accesul persoanelor cu dizabilitati, servicii de spalatorie si curatatorie, precum si seif pentru pastrarea obiectelor de valoare.


In aceeasi zona cu Hotel Criss Bucuresti:Hotel Criss