harta Bucuresti
Hoteluri Bucuresti power by tourneo
Harta Hotel Suisse
Dublu click pentru zoom INCHIDE X
tel. 021 407 47 92
powered by tourneo

Hotel Suisse Bucuresti

 2*
nume
stele
min . .. ... .... .....
max
. .. ... .... .....
adresa
sector

Hotel Diplomat Bucuresti
Hotel Diplomat
Bucuresti
Hotel Monte Carlo Palace Bucuresti
Hotel Monte Carlo Palace
Bucuresti
Hotel Mirea Bucuresti
Hotel Mirea
Bucuresti
Hostel Friends Bucuresti
Hostel Friends
Bucuresti

Str. Jiului nr. 49, Sector 1, Bucuresti, Romania
nota: 0
(max 5)
voturi: 0
telefon: 021 407 47 92
fax: 021 407 47 93

Hotel Suisse Bucuresti


Hotel Suisse Bucuresti

Este situat in nordul capitalei, intr-o zona linistita si selecta, lipsa zgomotului si a poluarii reprezentand un real avantaj pentru odihna turistilor. Localizarea ii permite turistului ca in numai 15 minute sa fie la Aeroportul International Otopeni si in mai putin de atat la Gara de Nord. Este un loc excelent pentru oamenii de afaceri, aflandu-se la cateva minute de Centrul Expozitional Romexpo si de centrul business al capitalei. De asemenea un loc ideal este si pentru cei care au venit sa se relaxeze, Parcul si Lacul Herastrau, Gradina Zoologica Baneasa si statiunea Snagov fiind la 10 minute distanta de hotel.

Hotel Suisse Bucuresti este o oaza de liniste in care oaspetii sunt primiti in cele mai bune conditii si le sunt puse la dispozitie servicii de buna calitate, toate insotite de un personal calificat si mereu amabil.

La Hotel Suisse Bucuresti puteti sa va relaxati urmarind emisiunea sau filmul preferat, toate camerele avand televizoare color cu telecomanda si difuzand o gama larga de programe locale (prin cablu) si internationale (prin satelit). Tot in dotarea standard a camerelor exista telefon si priza electrica (220V) astfel incat cei ocupati sa isi poata organiza un birou mobil.

Printre serviciile de cazare se regasesc si curatatoria si spalatoria. Hotel Suisse Bucuresti dispune de ascensor pentru cele 3 etaje.

Hotel Suisse Bucuresti va pune la dispozitie un bar cu program non-stop precum si restaurantul cu 40 de locuri, servind preparate apartinand bucatariei internationale.

In aceeasi zona cu Hotel Suisse Bucuresti:

Hotel Suisse