harta Bucuresti
Hoteluri Bucuresti power by tourneo
Harta Hotel Golden Tulip Times
Dublu click pentru zoom INCHIDE X
tel. 0372 372 358
powered by tourneo

Hotel Golden Tulip Times Bucuresti

 4*
nume
stele
min . .. ... .... .....
max
. .. ... .... .....
adresa
sector

RIN Central Hotel Bucuresti
RIN Central Hotel
Bucuresti
DoubleTree by Hilton Hotel Bucuresti
DoubleTree by Hilton Hotel
Bucuresti
Hotel Bliss Bucuresti
Hotel Bliss
Bucuresti
Hotel Sport Bucuresti
Hotel Sport
Bucuresti

Bd. Decebal nr. 19, Sector 3, Bucuresti, Romania
nota: 4.45
(max 5)
voturi: 101
telefon: 0372 372 358
fax: 0372 372 359

Hotel Golden Tulip Times Bucuresti


Hotel Golden Tulip Times

 

Pentru doritorii de cazare in conditii de lux, Hotel Times Bucuresti este o varianta excelenta, oferind acces usor spre centrul orasului si multiple facilitati pentru oamenii de afaceri sositi in Bucuresti, dar si pentru turistii dornici de cunoastere si distractie.

Hotel Times Bucuresti ofera cazare la nivel inalt in cadrul a 70 camere, dandu-va posibilitatea sa alegeti intre camere standard, superior sau deluxe, si asiguranmdu-va in fiecare dintre ele dotari de ultima generatie: posibilitatea de conectare la internet, climatizare, seif, minibar, acces pe baza de cartela magnetica, uscator de par, cablu TV, fier si masa de calcat.

Avantajele pentru oamenii de afaceri sunt numeroase la Hotel Golden Tulip Times Bucuresti , acesta fiind amplasat in apropiere de Piata Unirii, deci de multiple centre business si oferind totodata sali de conferinte proprii, dotate corespunzator pentru a fi capabile sa gazduiasca un eveniment in bune conditii.

Gusturile culinare sunt pe deplin satisfacute la Hotel Times Bucuresti, oricat de variate si pretentioase ar fi ele, hotelul dispunand de Restaurantul Flavours, cu un meniu diversificat si bogat, cu specialitati romanesti sau internationale. La Cafe Bar o atmosfera intima si relaxanta va intampina, sustinuta de un acompaniament muzical de calitate si produse de bar dintre cele mai rafinate.

Alte servicii Hotel Times Bucuresti:  
  • Spalatorie/curatatorie;
  • Pastrarea bagajelor;
  • Serviciu concierge;
  • Servicii de secretariat;
  • Curierat.
 
In aceeasi zona cu Golden Tulip Times Bucuresti:    Hotel Golden Tulip Times   Hotel Golden Tulip Times   Hotel Golden Tulip Times   Hotel Golden Tulip Times   Hotel Golden Tulip Times   Hotel Golden Tulip Times   Hotel Golden Tulip Times   Hotel Golden Tulip Times   Hotel Golden Tulip Times