harta Bucuresti
Hoteluri Bucuresti power by tourneo
Harta Hotel Dacia
Dublu click pentru zoom INCHIDE X
tel. 0372 372 348
powered by tourneo

Hotel Dacia Bucuresti

 3*
nume
stele
min . .. ... .... .....
max
. .. ... .... .....
adresa
sector

Hotel NH Bucuresti
Hotel NH
Bucuresti
Pensiunea Mara Gast Bucuresti
Pensiunea Mara Gast
Bucuresti
Hotel Royal Bucuresti
Hotel Royal
Bucuresti
Hotel International Bucuresti
Hotel International
Bucuresti
RIN Central Hotel Bucuresti
RIN Central Hotel
Bucuresti

Str. Matei Basarab nr. 19, Sector 3, Bucuresti, Romania
nota: 0
(max 5)
voturi: 0
telefon: 0372 372 348
fax: 0372 372 349

Hotel Dacia Bucuresti


Hotel Dacia Bucuresti este localizat in centrul Bucurestiului, in apropiere de intersectia Bulevardului Corneliu Coposu cu Calea Calarasi si la 5 minute de Piata Unirii, unul dintre centrele de afaceri, comercial si de divertisment ale capitalei.

De la Hotel Dacia Bucuresti se ajunge foarte rapid catre Piata Universitatii, Piata Romana, Piata Revolutiei, locuri in care puteti vizita multe obiective culturale turistice sau sa savurati o cafea la una dintre terasele ori restaurantele pe care le intalniti in drum. Nu departe de Hotel Dacia Bucuresti se afla si 3 complexe comerciale mari care va asigura o gama variata de produse, inclusiv cinematografe si spatii de distractie.

Hotel Dacia Bucuresti dispune de un numar de 40 de camere dotate cu: aer conditionat, incalzire centrala, telefon cu linie directa nationala si internationala, minibar, seif, pay – tv, tv – cablu, baie proprie, frigider, acces internet, room service, serviciu pentru curierat.

Tot in cadrul Hotel Dacia Bucuresti exista sala de conferinte cu toate dotarile necesare oamenilor de afaceri si un restaurant unde se pot gusta atat mancaruri traditionale romanesti cat si internationale cu diverse specificuri culinare.

Spatiul este primitor si atmosfera intima si linistitoare. Serviciile sunt de buna calitate, alaturi de un personal calificat si mereu disponibil la cererea clientului.


In aceeasi zona cu Hotel Dacia Bucuresti:Hotel Dacia