harta Bucuresti
Hoteluri Bucuresti power by tourneo
Harta Hotel Armonia
Dublu click pentru zoom INCHIDE X
tel. 021 407 47 14
powered by tourneo

Hotel Armonia Bucuresti

 4*
nume
stele
min . .. ... .... .....
max
. .. ... .... .....
adresa
sector

Hotel Intercontinental Bucuresti
Hotel Intercontinental
Bucuresti
Hotel K+K Elisabeta Bucuresti
Hotel K+K Elisabeta
Bucuresti
RIN Central Hotel Bucuresti
RIN Central Hotel
Bucuresti
Hotel Dacia Bucuresti
Hotel Dacia
Bucuresti
Hotel El Greco Bucuresti
Hotel El Greco
Bucuresti
Hotel Tempo Bucuresti
Hotel Tempo
Bucuresti
Hotel Banat Bucuresti
Hotel Banat
Bucuresti
Hotel Zava Bucuresti
Hotel Zava
Bucuresti

Calea Mosilor nr. 112, Sector 2, Bucuresti, Romania
nota: 4.2
(max 5)
voturi: 29
telefon: 021 407 47 14
fax: 021 407 47 15

Hotel Armonia Bucuresti


HOTEL ARMONIA, Bucuresti, Romania - Calea Mosilor nr.112

Hotel Armonia Bucuresti este amplasat in zona centrala a Bucurestiului, la mica distanta de Piata Unirii, Piata Universitatii si Piata Rosetti, fiind ales ca gazda ed catre numerosi turisti si oameni de afaceri care revin iar si iar, datorita conditiilor bune de cazare, serviciilor siversificate si personalului ospitalier.

Hotel Armonia Bucuresti este format dintr-un numar de 32 de camere (5 single, 3 double twin, 24 matrimoniale), modern mobilate, cu baie proprie complet utilata, cu aparate de are conditionat, seif, minibar si dotari informationale: acces internet, linie telefonica, cablu TV.

Daca doriti sa serviti masa in cadrul Hotelului Armonia Bucuresti aveti la dispozitie restaurantul acestuia, unde veti avea de ales dintr-o multitudine de preparate culinare traditionale si internationale, iar pentru a savura o cafea sau o bautura, barul este locatia cea mai indicata.

Daca ati hotarat sa va convocati partenerii de afaceri la o intalnire business, Hotel Armonia Bucuresti va ofera locatia ideala, cu 45 de locuri si toate dotarile tehnice necesare. Hotelul dispune atat de garaj subteran, cat si de parcare exterioara.

 
In aceeasi zona cu Hotel Armonia Bucuresti:  Hotel Armonia   Hotel Armonia   Hotel Armonia   Hotel Armonia   Hotel Armonia   Hotel Armonia   Hotel Armonia   Hotel Armonia   Hotel Armonia   Hotel Armonia   Hotel Armonia   Hotel Armonia