harta Bucuresti
Hoteluri Bucuresti power by tourneo
Harta Hotel Capsa
Dublu click pentru zoom INCHIDE X
tel. 021 407 47 07
powered by tourneo

Hotel Capsa Bucuresti

 5*
nume
stele
min . .. ... .... .....
max
. .. ... .... .....
adresa
sector

Hotel Bulevard Bucuresti
Hotel Bulevard
Bucuresti
Hotel Rembrandt Bucuresti
Hotel Rembrandt
Bucuresti
Hotel Muntenia Bucuresti
Hotel Muntenia
Bucuresti
Hotel Ramada Majestic Bucuresti
Hotel Ramada Majestic
Bucuresti
Hotel Capitol Bucuresti
Hotel Capitol
Bucuresti
Hotel Central Bucuresti
Hotel Central
Bucuresti
Hotel Venezia Bucuresti
Hotel Venezia
Bucuresti

Calea Victoriei nr. 36, Sector 1, Bucuresti, Romania
nota: 4.55
(max 5)
voturi: 23
telefon: 021 407 47 07
fax: 021 407 47 08

Hotel Capsa Bucuresti


HOTEL CAPSA, Bucuresti - Calea Victoriei nr.36

De mai bine de un secol si jumatate, Hotel Capsa reprezinta un nume de referinta in industria hoteliera romaneasca si nu numai, fiind localizat pe artera de promenada a persoanelor din inalta societate a Bucurestiului interbelic si pastrand eleganta si rafinemanentul acelor vremuri.

Cladirea care adaposteste Hotel Capsa are o insemnata valoare arhitecturala si estetica, reusind sa imbine intr-un mod foarte armonios spatiile decorate intr-un stil clasic si dotarile moderne specifice hotelariei.

Cele 61 de camere luxoase ale hotelului, cu amenajari si finisaje despirinse parca dintr-o alta epoca, dispun de paturi matrimoniale si de dotari care va vor oferi un confort sporit pe durata sejurului:

 
  • acces la internet prin wireless;
  • minibar;
  • Tv color;
  • telefon;
  • room service.
 

Restaurantul si cofetaria de la Hotel Capsa au concurat inca de la inceput cu cele mai rafinate laboratoare europene, participand la numeroase competitii, organizand serate si dineuri pentru oamenii de frunte sau fiind locul de intalnire al artistilor, politicienilor si aristocratilor vremii. In prezent, Restaurantul Capsa nu s-a dezis de la acest renume, reusind in continuare sa surprinda gusturile celor mai pretentiosi clienti.

In ceea ce priveste organizarea evenimentelor, fie ele de tip business sau private, Hotel Capsa este un expert in domeniu, cele patru saloane de restaurant si Blue Saloon (sala de conferinta) fiind un etalon de eleganta si rafinament si dispunand in plus de multiple dotari tehnice necesare.

Hoteluri din Bucuresti situate in aceeasi zona cu Hotel Capsa:    Hotel Capsa   Hotel Capsa   Hotel Capsa   Hotel Capsa   Hotel Capsa   Hotel Capsa   Hotel Capsa   Hotel Capsa   Hotel Capsa   Hotel Capsa   Hotel Capsa   Hotel Capsa   Hotel Capsa   Hotel Capsa   Hotel Capsa   Hotel Capsa   Hotel Capsa   Hotel Capsa   Hotel Capsa   Hotel Capsa   Hotel Capsa