harta Bucuresti
Hoteluri Bucuresti power by tourneo
Harta Hotel Crowne Plaza
Dublu click pentru zoom INCHIDE X
tel. 021 407 47 43
powered by tourneo

Hotel Crowne Plaza Bucuresti

 5*
nume
stele
min . .. ... .... .....
max
. .. ... .... .....
adresa
sector

Hotel Pullman Bucuresti
Hotel Pullman
Bucuresti
Hotel Ramada Plaza Bucuresti
Hotel Ramada Plaza
Bucuresti
Hotel Ramada Parc Bucuresti
Hotel Ramada Parc
Bucuresti
Hotel Diplomat Bucuresti
Hotel Diplomat
Bucuresti
Hotel Pullman Bucuresti
Hotel Pullman
Bucuresti

Bd. Poligrafiei nr. 1, Sector 1, Bucuresti, Romania
nota: 4.4
(max 5)
voturi: 170
telefon: 021 407 47 43
fax:

Hotel Crowne Plaza Bucuresti


HOTEL CROWNE PLAZA, Bucuresti, Romania - Blvd Poligrafiei nr.1

Crowne Plaza, brand ce se regaseste in majoritatea oraselor mari ale lumii, este considerat 'Locul Intalnirilor'. Fie că un grup se intalneste in hotel, fie că are loc o intalnire individuala cu un coleg sau cu un client, fie ca este o evadare cu cineva drag sau cu prietenii, Hotel Crowne Plaza Bucuresti este hotelul persoanelor care apreciaza energia si interactiunile pozitive care se nasc atunci cand oamenii se intalnesc.

Cu o larga varietate de servicii si dotari, incluzand camere complet dotate cu spatiu de lucru, servicii complete de business, excelente variante de a cina, dotari de calitate pentru fitness și sali cuprinzatoare pentru intalniri, Hotel Crowne Plaza Bucuresti și asociații sai depasesc asteptarile clientilor punand la dispozitia acestora camera potrivita, tehnologia potrivita si serviciile potrivite pentru ca fiecare sedere sa fie una relaxanta, revigoranta, stimulativa si plina de interactiuni pozitive.

Hotel Crowne Plaza Bucuresti este localizat intr-o zona linistita si verde din partea nordica a capitalei, foarte aproape de Centrul Exponential Rompexpo si Hotel Pullman Bucuresti, oferind astfel numeroase avantaje pentru desfasurarea acivitatilor de tip business.

Capacitatea de cazare a Hotel Crowne Plaza este de 164 camere, toate spatioasa, modern mobilate si utilate cu:

  • acces internet;
  • birou de lucru cu lampa;
  • 2 linii telefonice;
  • aer conditionat;
  • seif;
  • fier si masa de calcat;
  • presa pentru pantaloni;
  • baie cu cada, uscator de par;
  • cablu/satelit TV;
  • video, filme.
 

In componenta Hotelului Crowne Plaza intra si camere pentru persoane cu disabilitati si pentru nefumatori.

Pentru serviciile de alimentatie, Hotel Crowne Plaza Bucuresti dispune de 2 restaurante, La Primavera si Braserie, in cadrul carora va puteti delecta cu numeroase specialitati culinare romanesti sau internationale.

In vederea organizarii evenimentelor business, Hotel Crowne Plaza Bucuresti vine in sprijinul dumneavoastra cu cele 12 sali de conferinta pe care le detine, cu capacitate de pana la 500 de locuri si echipamente audio-video dintre cele mai performante.

In interiorul Hotelului Crowne Plaza se mai gaseste si Clubul Crowne Plaza, un spatiu de relaxare si interactionare cu partenerii sau prietenii dumneavoastra unde veti avea ocazia de a savura un cocktail, de a citi presa sau de a viziona un film.

In aceeasi zona cu Hotel Crowne Plaza Bucuresti:Hotel Crowne Plaza   Hotel Crowne Plaza   Hotel Crowne Plaza   Hotel Crowne Plaza   Hotel Crowne Plaza    Cel mai cuprinzator director romanesc