harta Bucuresti
Hoteluri Bucuresti power by tourneo
Harta Hotel JW Marriott
Dublu click pentru zoom INCHIDE X
tel. 021 407 47 40
powered by tourneo

Hotel JW Marriott Bucuresti

 5*
nume
stele
min . .. ... .... .....
max
. .. ... .... .....
adresa
sector

Hotel Parliament Bucuresti
Hotel Parliament
Bucuresti
Hotel Gallery Bucuresti
Hotel Gallery
Bucuresti
Hotel Euro Kogalniceanu Bucuresti
Hotel Euro Kogalniceanu
Bucuresti
Hotel Ibis Parlament Bucuresti
Hotel Ibis Parlament
Bucuresti

Calea 13 Septembrie nr. 90, Sector 5, Bucuresti, Romania
nota: 4.6
(max 5)
voturi: 72
telefon: 021 407 47 40
fax: 021 407 47 41

Hotel JW Marriott Bucuresti


HOTEL MARRIOTT, Bucuresti, Romania Calea 13 Septembrie, nr 90

Hotel Marriott Bucuresti

este un hotel deluxe localizat intr-o zona centrala, in apropierea marilor centre de afaceri si guvernamentale, si langa faimosul Palat al Parlamentului.

Hotel Marriott Bucuresti este un hotel destinat activitatilor turistice si business la standarde foarte inalte, dispunand de cele mai spatioase si confortabile camere dintre toate hotelurile din Bucuresti, ideal amenajate atat pentru lucru, cat si pentru relaxare.

Spatiile de cazare totalizeaza un numar de 402 de camere si apartamente, dintre care 2 apartamente prezidentiale, in care luxul si dotarile sofisticate vor satisface cele mai exigente solicitari din partea oaspetilor.

 • Camerele Executive – sunt situate pe etajul 8, etajul Executiv. Cazarea intr-o camera de acest tip include accesul la Executive Lounge (care include mic dejun american, buffet de cina cu finger food, gustari si racoritoare pe toata durata zilei, precum si posibilitatea de a lua cafea si gustari to go). Oaspetii etajului executiv beneficiaza de check-out express si serviciu de “turn down” (pregatirea camerei pentru seara, pentru intoarcerea si odihna oaspetelui).
 • Camerele Grand Executive - au o suprafata mai mare, iar zona dormitorului este mai bine delimitata de cea a zonei de lucru, care este prevazuta cu un birou, o canapea si fotolii ; camerele au cite doua televizoare cu ecran plat. Cazarea in camerele Grand Executive include accesul la Executive Lounge. Baia are cabina de dus separata de cada.

Servicii si facilitatile de care va veti bucura in cadrul Hotelului JW Marriott Bucuresti sunt multiple si variate, astfel incat sa acopere cat mai multe dintre nevoile dumneavoastra:

 • 6 restaurante si baruri cu meniuri bogate si diversificate;
 • Wellness Club cu piscina, jaccuzzi, sauna, masaj, centru fitness patronat de World Class Health Academy;
 • 12 sali de conferinte adaptate specificului diverselor evenimente gazduite;
 • Room service;
 • Parcare;
 • Serviciu rent a car;
 • Serviciu concierge;
 • Babysitting;
 • Servicii de secretariat;
 • Salon de cosmetica.

Hoteluri din Bucuresti apropiate de

Hotel Marriott:

Hotel JW Marriott   Hotel JW Marriott   Hotel JW Marriott   Hotel JW Marriott   Hotel JW Marriott   Hotel JW Marriott   Hotel JW Marriott   Hotel JW Marriott   Hotel JW Marriott